• schilderwerk
  • Bazilio Painting verzorgt binnen- en buitenschilderwerk!

Schilderwerk

 

Buitenschilderwerk

Naast schilderwerk aan deuren, kozijnen en aan overige elementen aan de buitengevel, brengen we verfsystemen aan op steen en pleisterwerk. Ook bestrijden we vochtdoorslag aan de gevel door deze te hydrofoberen. Met deskundigheid en vakmanschap zorgen we ervoor dat de buitengevel van uw pand of woning zowel functioneel als representatief in uitstekende staat verkeert. En samen met ons onderhoudsplan houden we dat tot in lengte van jaren zo.  Goed uitgevoerd buitenschilderwerk verlengt niet alleen de levensduur van gevelonderdelen aanzienlijk maar maar verhoogt tevens het woongenot. Wie komt er niet graag door een prachtige afgelakte voordeur naar binnen. Onderhouds buitenschilderwerk dat wordt uitgevoerd door vakbekwame schilders, en het gebruik van kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers zorgen ervoor dat het langer mee gaat als U denkt. Als er constructieve of houtrot gebreken aanwezig zijn kunnen deze worden opgelost door ons gecertificeerde medewerkers. Ook bij grotere gebreken kunnen wij samen met vakbekwame timmerlieden, loodgieters en voegers etc. een totaal gevelonderhoudsadvies aanbieden.

Binnenschilderwerk

De kwaliteit van binnenschilderwerk beïnvloedt de uitstraling van een pand of woning. Schilderwerk aan kozijnen, deuren, plinten, trappen, vloeren of complete keukens is bij ons in vertrouwde en ervaren handen. Wanden en plafonds werken we strak en stijlvol af met het gewenste product. Onze schilders plakken af, plamuren, schuren, grondverven, verfspuiten, schilderen of lakken. Ze kennen de knel- en pijnpunten. Binnenschilderwerk wordt door ons uitgevoerd met moderne milieuvriendelijke producten waardoor overlast sterk beperkt wordt. Voor de kleur en materiaalkeuze kunnen wij u indien gewenst adviseren. Met oog voor detail wordt vanaf de eerste verfstreek een optimaal eindresultaat bewaakt. 

Onderhoudsplan

Door schilderwerk periodiek te onderhouden kan uw pand of kunnen uw panden tegen vaste lage kosten in optimale conditie worden gehouden. Goed onderhoud verdient zich dan ook altijd terug. De staat van het schilderwerk, de gebruikte bouwmaterialen en uw wensen zetten we om in een helder onderhoudsschema. Hierin staan zaken als de grootonderhoudsbeurt, inspectie en bijwerkbeurten duidelijk omschreven. Het onderhoudsplan biedt financieel inzicht en schept duidelijkheid over de fysieke staat van het object tot in lengte van jaren. De grondige en transparante manier waarop we alle details uitwerken wordt zeer gewaardeerd door Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen en andere vastgoedbeheerders.

 

Contact

telefoonBellen
Bel naar 06 24 48 96 98


emailEmailen
Stuur een email met uw vraag of opdracht info@baziliopainting.nl 


berichtContactformulier
Vul handig en snel het contactformulier in voor uw (aan)vragen!

Offerte opvragen?

U kunt bij Bazilio Painting altijd vrijblijvend een offerte opvragen voor de werkzaamheden.

Neem direct contact op, wij maken graag een offerte voor u op maat.

Bazilio Painting