• schilderwerk

Stucwerk

Bazilio Painting kenmerkt zich door vakbekwaam, gedreven en ervaren personeel, gegarandeerde kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken. Heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakwerk. Dat is wat Bazilio Painting u kan bieden. Met de juiste materialen en bewezen vakkundigheid, leveren onze stucadoors eersteklas stucwerk. Of het nu gaat om traditioneel of ambachtelijk stucwerk, we zijn een breed georiënteerd schilders en stucadoorsbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij Bazilio Painting bent u te allen tijde verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op jarenlange ervaring, tegen zeer concurrerende prijzen. Wij verzorgen ieder project met uiterste zorg. Door alle opdrachten en mogelijkheden in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

Bazilio Painting: Ervaren, vakbekwaam, gedreven, professioneel en flexibel.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of volgens de modernste technieken stucadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard kunnen we aansluitend al uw schilderwerkzaamheden uitvoeren. Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij Bazilio Painting aan het juiste adres.

Informeer vrijblijvend om te kijken wat Bazilio Painting voor u kan betekenen bij de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of in uw project.

 

Contact

telefoonBellen
Bel naar 06 24 48 96 98


emailEmailen
Stuur een email met uw vraag of opdracht info@baziliopainting.nl 


berichtContactformulier
Vul handig en snel het contactformulier in voor uw (aan)vragen!

Offerte opvragen?

U kunt bij Bazilio Painting altijd vrijblijvend een offerte opvragen voor de werkzaamheden.

Neem direct contact op, wij maken graag een offerte voor u op maat.

Bazilio Painting