Allround Schilderswerk voor particulieren en bedrijven!

Buitenschilderwerk

Bazilio Painting herkent u aan vakbekwaamheid, gedreven en ervaren personeel, gegarandeerde kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken.

Naast schilderwerk van deuren, kozijnen en overige elementen van en aan de buitengevel, brengen we verfsystemen aan op steen en pleisterwerk. Ook bestrijden we vochtdoorslag aan de gevel door deze te hydrofoberen. Met deskundigheid en vakmanschap zorgen we ervoor dat de buitengevel van uw pand of woning zowel functioneel als representatief in een uitstekende staat verkeert. En op basis van ons onderhoudsplan houden we dat tot in lengte van jaren zo.

Goed uitgevoerd buitenschilderwerk verlengt niet alleen de levensduur van gevelonderdelen aanzienlijk, maar verhoogt ook het woongenot. Wie komt er niet graag door een prachtig afgelakte voordeur naar binnen. Onderhoud en buitenschilderwerk dat wordt uitgevoerd door vakbekwame schilders, en het gebruik van kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers, zorgen ervoor dat het schilderwerk langer mee gaat dan u denkt.

Als er constructieve gebreken of gebreken door houtrot aanwezig zijn, kunnen deze worden opgelost door onze gecertificeerde medewerkers. Ook bij grotere gebreken kunnen wij samen met vakbekwame timmerlieden, loodgieters, voegers, et cetera een totaaladvies voor het gevelonderhoud aanbieden.

Jaar ervaring

Gerealiseerde projecten

Medewerkers

Gerealiseerde projecten

Binnenkort verschijnen hier de projecten van Bazilio Painting.