Allround Schilderswerk voor particulieren en bedrijven!

Verfspuittechniek

Bazilio Painting herkent u aan vakbekwaamheid, gedreven en ervaren personeel, gegarandeerde kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken.

Naast de roller en de kwast, hanteren onze schilders vaak de verfspuit. Door onze uitstekende productkennis weten we welke water gedragen verf of welk latexproduct het mooiste resultaat geeft.

Het voordeel van spuitwerk ten opzichte van handmatig schilderwerk is het strakke eindresultaat. Waar een kwast en een roller een strijk-of rolstructuur achterlaten, is dat bij de verfspuittechniek niet het geval. Bovendien is het met de verfspuit gemakkelijker om de verflaag overal dezelfde dikte mee te geven, ook in de moeilijker te bereiken hoekjes. Door middel van verfspuiten wordt het verfproduct verneveld. Dat maakt ontruiming van de ruimte noodzakelijk.

Vaak spuiten we dan ook in nieuwbouwsituaties of bij complete aanbouwen of verbouwingen. In bewoonde situaties of op werkplekken die deels in bedrijf moeten blijven, raden we de verfspuittechniek af.

Jaar ervaring

Gerealiseerde projecten

Medewerkers

Gerealiseerde projecten

Binnenkort verschijnen hier de projecten van Bazilio Painting.