Allround Schilderswerk voor particulieren en bedrijven!

Glasweefselbehang

Bazilio Painting herkent u aan vakbekwaamheid, gedreven en ervaren personeel, gegarandeerde kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken.

Als behangspecialist bieden we u graag de voordelen van behang. Het is nog altijd een zeer vaak gebruikte manier om wanden af te werken, gezien de verschillende mogelijkheden is dat ook helemaal niet zo vreemd. Er bestaan diverse soorten behang die heel netjes aan te brengen zijn en tevens een mooie en kwalitatief goede muurafwerking bieden wanneer deze op de juiste manier door onze specialisten zijn aangebracht.

Behang op basis van glasweefsel heeft sterk aan populariteit gewonnen. Dit komt onder andere door de sterke constructie die er ontstaat door de verschillende glasvezeldraden die in elkaar verweven zijn. Als behangspecialist zijn we een groot voorstander van dit sterke materiaal dat bovendien vlamvertragend werkt en scheur overbruggend is.

Glasweefselbehang is lange tijd vooral gebruikt inkantoren, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, maar wordt nu ook vaak in woningen toegepast omdat het de mogelijkheid voor allerlei soorten en kleuren te kiezen. Tegenwoordig kunnen we er als behangspecialist bijvoorbeeld voor zorgen dat het glasweefselbehangin de gewenste kleur en met de juiste structuur wordt aangebracht. Iedere kamer zal op deze manier een passende sfeer krijgen, en mededoor onze zorgvuldige en professionele manier van werken zal na geruime tijd de kwaliteit van het werk nog herkenbaar zijn.

Als behangspecialist behoort het aanbrengen van glasvliesbehang eveneens tot onze deskundigheden. Het grote voordeel van glasvliesbehang is dat dit materiaal zeer geschikt is om een gladde afwerking van uw wand of plafond mogelijk te maken. Het is daarom een materiaal dat we veel gebruiken voor het herstellen van wanden of plafonds met veel scheuren. Het materiaal heeft tevens een brandvertragende werking en wordt ook om die reden door ons van harte aanbevolen als afwerkingsmateriaal. Met glasvlies behang kiest u voor een zeer duurzame en functionele oplossing van hoge kwaliteit.

Jaar ervaring

Gerealiseerde projecten

Medewerkers

Gerealiseerde projecten

Binnenkort verschijnen hier de projecten van Bazilio Painting.